Teknolojinin Bize Kazandırdığı 5 Tuhaf İcat
web-sitesi-fiyatlari
Teknoloji hızla büyürken, kendisiyle birlikte yenilikleri ve tuhaflıkları da birlikte getiriyor. Bu 5 tuhaf icat sizi de şaşırtacak!

Hayatının her alanında, tuhaf şeylere rastlanabilmektedir. Gün içerisinde başımıza gelen bir olay veya tanıklık ettiğimiz ilginçlikler tuhaf rastlantıları ve şeyleri bir araya getirebilir. Bu tuhaflıkların teknolojide de rastlanabilir olduğunu biliyor muydunuz? Anlaşılan çılgın bilim adamları, gerçekten de varlar! Teknolojinin bize kazandırdığı 5 tuhaf icat bunu kanıtlar nitelikte!

2. Ev Yapımı Tank

Ev Yapımı Tank

Çinli bir çiftçinin, ordudan ayrıldıktan sonra kendi imkanlarıyla yaptığı ev yapımı tank, tamı tamına 6 bin 450 dolara mâl oluyor. Anlaşılan emekli asker, çiftçilik günlerinde orduyu özlüyor!

sisal

3. Tuvaletinizde Sizi Bekleyen Mini Golf

Tuvaletinizde Sizi Bekleyen Mini Golf

Yanlış duymadınız! Klozetinizin etrafında sizi bekleyen mini bir golf sahası buluyor. Tuvalette canı sıkılanlar ve dergi okumaktan başka şeyler yapmak isteyenler de bu golf sahasıyla düşünülmüş durumda!

4. Kalp Atışı Sesi Cihazı

Kalp Atışı Sesi Cihazı

Ürün bebeklerin mışıl mışıl uyumasını sağlamak için geliştirilmiştir. 1963 yılında gördüğümüz, günümüzde bahsinin dahi geçmediği bu ürün ne kadar etkili bilinmiyor, ama bebekleri daha hızlı bir şekilde uyutmak için tasarlanmış.

5. Hubbard Elektrometresi

Hubbard Elektrometresi

İsminde bir tuhaflık hissetmek mümkün değil, fakat ne işe yaradığını duyunca biraz şaşırabilirsiniz. Hubbard elektrometresi, meyve ve sebzelerin acıyı hissedip hissetmediğini ölçmek için tasarlandı. Bu icat bir bilimkurgu yazarı ve aynı zamanda scientology tarikatı kurucusu Ronald Hubbard tarafından geliştirilmiştir.

6. Ateş Edildiği Anı Fotoğraflayan Tabanca

Ateş Edildiği Anı Fotoğraflayan Tabanca

Tuhaflıkların sonu gelmiyor! Ateş edildiği anda, o anı ölümsüzleştirmek(!) istiyorsanız, tuhaf icatların arasında bu revolvera da bir yer açabilirsiniz.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları