Kredi Notu Yükseltmenin 6 Etkili Yolu
web-sitesi-fiyatlari
Krediye ihtiyaç duyan kişilerin büyük bir kısmı, kredi notlarının düşük olmasından dolayı, istedikleri miktarda krediyi alamıyorlar. İşte sizlere Kredi Notu Yükseltmenin 6 Etkili Yolu.

Krediye ihtiyaç duyan kişilerin büyük bir kısmı, kredi notlarının düşük olmasından dolayı, istedikleri miktarda krediyi alamıyorlar. İstenilen miktarda krediye ulaşabilmek için, kredi notunun yükseltilmesi gerekiyor ve bunun da 6 etkili yolu bulunuyor. Bu yollar izlenmeden önce, kredi notunun öğrenilmesi gerekiyor.

Borçlarınızı Kapatın

Borçlarınızı Kapatın

Kredi notu hesaplanırken, krediye başvuran kişinin sadece kredi için başvurulan bankaya değil, diğer bankalara olan borçları da değerlendiriliyor. Ayrıca, bu borçların ödenme durumları da (geç ödenmesi veya sürekli asgari miktarının ödenmesi gibi) değerlendirme kriterleri içinde yer alıyor. Bu nedenle, kredi başvurusu yapılmadan önce, mümkün olduğunca bankalara olan borçlar ödenmeli veya en azından miktarları azaltılmalıdır.

sisal

Kısa Vadeli ve Düşük Miktarda Krediler Kullanın

Kısa Vadeli ve Düşük Miktarda Krediler Kullanın

Büyük miktarda bir kredi başvurusu yapmadan önce, kısa vadeli ve düşük miktarlı krediler kullanmak gerekiyor. Bu kredilerin çekilmesi ve zamanında ödemelerin yapılması, kredi notunu önemli oranda yükseltmektedir.

Kredi Çekilecek Bankanın Ürünlerini Kullanın

Kredi Çekilecek Bankanın Ürünlerini Kullanın

Kredi için başvurulacak bankanın banka ve kredi kartlarını kullanmak, banka için güven oluşturuyor ve kredi notunun yükselmesine yardımcı oluyor. Bazı bankalar, kendi ürünlerini kullanan müşterilerine, kredi notu düşük de olsa kredi verebiliyor.

Banka Hesabında Toplu Para Bulundurun

Banka Hesabında Toplu Para Bulundurun

Evde altın, TL veya döviz gibi yatırım araçları bulunanlar, bunları kredi başvurusu yapacakları bankalarda muhafaza etmeleri, bankaya kredi işlemlerinde güven verecektir. Bu da kredi notunun hesaplanmasında olumlu etki yapacaktır.

Hesap Hareketleriniz Canlı Olsun

Hesap Hareketleriniz Canlı Olsun

Birçok kişinin banka hesaplarındaki hareket, sadece maaş girişi ve çekilmesi ile sınırlı olmaktadır. Kredi notunu yükseltmek isteyenler, hesaplarında sürekli bir hareketlilik yaratmak için, havale veya EFT gibi işlemler yapmalıdır. Genelde ücretsiz olarak yapılan bu işlemler de, kredi notunun hesaplanmasında etkili olacaktır.

Faturalarınıza Otomatik Ödeme Talimatı Verin

Faturalarınıza Otomatik Ödeme Talimatı Verin

Kredi çekilecek bankaya, ödeme alışkanlığının gösterilmesi gerekmektedir. Bu nedenle, fatura ödemeleri bu banka üzerinden online olarak yapılmalıdır. En iyisi ise, tüm faturalar için bankaya otomatik ödeme talimatı vermektir. Otomatik ödeme talimatları, hem kredi notunu yükseltmekte hem de düşük kredi notu ile bile, kredi çekme imkanı sağlamaktadır.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları