Kilolarıyla Barışık Olmayan İnsanların Bildiği 5 Durum
web-sitesi-fiyatlari
Kilo sorunu başta kadınlar olmak üzere pek çok insanı hayata küstüren ve aynaya bakmaktan soğutan bir durumdur. Bu sorunun iki çözüm yolu vardır: ya o kilolar verilmeli ya da insan kilolarıyla barışmalıdır.

1. Yemek Her Zaman İçin Tatlı Gelir

Yemek Her Zaman İçin Tatlı Gelir

Kilo vermek her ne kadar hayatta en çok istenen şey de olsa yemeğin verdiği tat eşsizdir. Bu durum kişi üzerinde ne yardan geçerim ne serden benzeri bir durum yaratır.Kilo vermek istenmesine rağmen haybeye yemeğe yüklenmek ise tam anlamıyla bir kısır döngü yaratır.

2. Kıyafet Alışverişi Kabusa Döner

Kıyafet Alışverişi Kabusa Döner

Kilolarıyla barışık olmayan insanlar kıyafet alışverişine çıkarken iki defa düşünürler. Zira kıyafet alışverişinde bol miktarda ayna göze çarpacak ve bedeni uymayan kıyafetler ayan beyan gözler önüne serilecektir.

sisal

3. Yaz Döneminin Bir An Önce Bitmesi İstenir

Yaz Döneminin Bir An Önce Bitmesi İstenir

İnsanların nispeten daha açık kıyafetler tercih ettiği yaz döneminde kilolarıyla barışık olmayan insanlar yanmak pahasına vücutlarını gizlemeye çalışırlar. Bu durum ise fena halde can sıkıcı bir hal alır ve yaz dönemleri bambaşka bir depresyon içerisinde olunur.

4. Plaja Gitmek Hayal Olmuştur

Plaja Gitmek Hayal Olmuştur

Kiloları ile barışık olmayan bir insanın en çok korktuğu şeylerden bir tanesi ise plajlardır. Bikini şöyle dursun, mayo giymek bile vücudun bir kısmını belli edeceğinden dolayı korkunç bir deneyim yaşatacaktır.

5. Tartıya Çıkmaktan Korkulur

Tartıya Çıkmaktan Korkulur

Kilolarıyla barışık olmayan bir insanın en çok korktuğu durumlardan bir tanesi ise daha fazla kilo almasıdır. Bu durumun gerçekleşmiş olması ihtimaline karşın tartıya çıkmak çok büyük bir olay haline gelir.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları