Kariyer Yapmak İsteyenlere 5 Tavsiye
web-sitesi-fiyatlari
Bazıları yalnızca hayatta kalabilmek için bir işte çalışır bazıları ise sürekli ilerlemeyi hedef alır. Özellikle kadınlar görülen kariyer planlamalarında sürekli ilerlemek ana hedeftir. Ancak söz konusu kariyer olduğunda bazı tavsiyeleri göz önünde bulundurmak önemlidir. İşte onlardan yalnızca 5 tanesi.

1. Durağan Olmayın

Durağan Olmayın

İyi bir pozisyonda çalışıyor ve iyi bir gelir elde ediyor olsanız bile asla durağan olmayın. Çünkü kariyer yapmanın temelinde kişinin kendine sürekli bir şeyler katması yer alıyor. Bu nedenle ‘bu gelir ya da bu iş bana yeter’ diyerek kenara çekilmek her zaman geride kalmanıza sebep olacaktır.

2. Yabancı Dil Öğrenin

Yabancı Dil Öğrenin

Artık İngilizce pek çok kişinin konuşabildiği bir dil. Fark yaratmak için farklı yabancı dillerin öğrenilmesi şart. Kariyer yapmak isteyen bir kişinin donanımı çok önemlidir. Bu nedenle İspanyolca, İtalyanca, Fransızca gibi dilleri de CV’nize eklemenizde fayda olacaktır.

sisal

3. Sosyal Olun

Sosyal Olun

İyi bir noktada yönetici olarak çalışacak birinin aynı oranda sosyal olması beklenir. Özellikle insan ilişkileri konusunda tecrübeli olan kişiler her zaman rakiplerinin 1 adım önünde yer alır. Bu nedenle içe kapanıklılığı bir kenara bırakıp sosyal olmayı amaçlayın. Örneğin sosyal yardımlaşma kuruluşlarına üye olun, kitap kampanyaları düzenleyin ya da köşe yazıları yazın.

4. Yöneticileriniz İle Aranızı İyi Tutun

Yöneticileriniz İle Aranızı İyi Tutun

Kariyer yapmak için anahtar kural yöneticiler ile iyi anlaşmaktan geçer. Ancak bunu abartmamakta fayda vardır. Dozunda bir iyi niyet ile yaklaşmak her zaman puan kazandırır. Aynı zamanda verilen işi zamanında ve eksiksiz yapmak da aynı oranda yöneticilerinizin sizi sevmesini sağlayacaktır.

5. İşinizi Sevin

İşinizi Sevin

Yalnızca mevki sahibi olmak ve çok para kazanmak için kariyer yapmak hayatınızın yanlışı olabilir. Bu nedenle işinizi sevip sevmediğinizi bir kez daha düşünerek adım atın.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları