Dünyanın En Büyük ve En Güzel Ülkeleri
web-sitesi-fiyatlari
Her ülkenin muhteşem bölgeleri, mükemmel tasarımları ve ekonomisi vardır ancak bu liste en çok ziyaret edilenler arasından seçilmiştir.

1. İtalya

İtalya

İtalya,dünyanın en güzel şehirleri, en ilham verici kültürel hazineleri ve en  muhteşem manzaralara sahiptir. Dünyanın başka hiç bir yerinde, daha büyük bir güzellik yoğunluğu bulamayacaksınız. Venedik, Floransa ve Roma'da çeşitli mimari yapılar, tepeler, üzüm bağları ve karla dolu dağlar görebilirsiniz. Amalfi Sahil, Maggiore Gölü ve Alpler olmak üzere  mükemmel natüralist bir tasarıma sahip İtalya, dünyanın en güzel ülkeleri arasındadır.

2. İspanya

İspanya

İspanya'nın en yaygın imajı, Costa del Sol ya da Balear Adaları sahillerinin korkunç geri kalmışlığıdır. Fakat İspanya bundan çok daha fazlasıdır. Beyaz Akdeniz köylerinden sofistik şehirlerine kadar muazzam görünüme sahip bu yerler sayesinde İspanya, en güzel ülkeler arasında yerini almıştır. Barcelona'dan başka bireysellik duygusuna önem veren belki de başka bir şehir bulamazsınız.

sisal

3. Fransa

Fransa

Paris, kültürel ihtişamın en mükemmel atmosferini sergilemektedir. Tüm dikkatleribaşkent çekse de, Fransa çok daha fazlasına sahiptir. Oldukça eski dünyacazibesine sahip köyler, muhteşem Loire Vadisi, yemyeşil Provence, ve dahabirçok güzel yerleri bulunmaktadır.

Dünyanın en büyük sarayı Versailles'i ve Louvre müzesini  görmek istiyorsanız Fransa'ya gidebilirsiniz.Bunların yanı sıra Fransa, açık hava kafelerinde, mükemmel korunmuş kasabalar da ve Bordeaux ve Champagne gibi şarap üreten bölgelerde dünya çapında bir ülkedir.

4. Avustralya

Avustralya

Avustralya bir ülke ve aynı zamanda kıtadır. Vahşi parklara ve olağanüstü manzaralara sahip olan bu ülke, dünyanın en güzel ülkeleri arasında yer almaktadır. Milli parklar ve doğa harikası adaları ile Avustralya, turistlerin yoğun ilgisini çekiyor. Güzel ve ikonik kentsel alanlardan biri olan Sydney limanı oldukça popülerdir. 

5. Yunanistan

Yunanistan

Ege Denizi'nin mavi sularındaki Mikonos ve diğer Yunan adaları dünyanın en güzel plajlarından bazılarına ev sahipliği yapmaktadır. Ülkenin ilk görünen kısmı bu plajlar fakat görkemli Mt. Olympus, olağanüstü Meteora ve ülke çapında antik kalıntılara sahiptir. Yunanistan hemen hemen tüm duyuları karşılayan bir değere sahiptir. Hades, Eros ve daha birçok inanılan tanrılar, Yunan mitolojisinin bir sonucudur. Yunanistan’da gezerken bu tanrı kavramlarına ve bunlar ile ilgili yapılmış yapıtlara rastlamanız mümkün.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları