Az Sermaye İle Yapılabilecek 5 İş Fikri
web-sitesi-fiyatlari
Kendi işini yapmak isteyen kişiler ama çok fazla sermayesi olmayanlar ve fazla risk almamak için az sermaye koyarak iş kurmak isteyenler iş fikirleri arayışındalar. Az sermaye ile yapılabilecek 5 iş fikri verelim.

1. Bayilik Alarak Yeme İçme Üzerine Bir Yer Açabilirsiniz

Bayilik Alarak Yeme İçme Üzerine Bir Yer Açabilirsiniz

Birçok yeme içme üzerine firmalar bayilik dağıtıyor. Bunlar ile iletişime geçerek bir bayilik alarak kendi işinizi kurabilirsiniz. Bu tür bayilikler için çok yüksek miktarlar ödemeye gerek yok. Mesela bir markanın çiğ köfte bayiliğini alabilirsiniz.

2. Korku Evleri Açmak

Korku Evleri Açmak

Korku evi açmak son zamanların trendi olmuş durumda. Bir konsept hazırlıyorsunuz. O konsepte göre gelenler korku evinden kaçmaya çalışıyor. İlk önce büyük şehirlerde açılmıştı fakat son zamanlarda iyice yaygınlaşmaya başladı. İyi bir kurgu yapar iseniz mutlaka tutacaktır.

sisal

3. Mantar Yetiştirin

Mantar Yetiştirin

Mantar yetiştirmek çok zor değildir. Üstün bir tarım bilgisi istemez ve mantara büyük talep bulunmaktadır. İlk önce küçük başlayın daha sonra müşterileriniz oturduğu zaman büyütebilirsiniz. Beş bin lira gibi bir sermaye ile 50 metre karelik bir alanda yetiştirmeye başlayabilirsiniz.

4. Yarasa Gübresi Çıkartıp Satın

Yarasa Gübresi Çıkartıp Satın

Yarasa gübresi toprağın verimini yüzde elli oranında arttırmasından dolayı talep bulunmaktadır. Ülkemizde çok fazla mağara bulunmaktadır. Bu mağaralardan doğal yarasa gübresi toplayabilir ve satabilirsiniz. Ham bir şekilde satmaya başlayın daha sonra işleyip de satışa sunabilirsiniz.

5. Danışmanlık Hizmeti Verin

Danışmanlık Hizmeti Verin

İlk önce internet aracılığı ile danışmanlık hizmeti vermeye başlayın. Belli bir müşteri potansiyeli oluşturduğunuzda bir ofis açarak bu işi ilerletme şansınız bulunuyor. Ama ilk önce kendinize bir alan belirleyin ve bu alan ile ilgili olarak iyi bir araştırma yaparak bu işe başlayın.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları