Alışveriş Merkezlerinde Karşılaşmanız Muhtemel 5 Kişi
web-sitesi-fiyatlari
Alışveriş dengeli yapıldığı sürece elbette insan ihtiyaçlarını karşılayan bir sistemdir. Ancak başta kadınlar olmak üzere birçok insan alışveriş çılgını haline gelmiştir.

1. Havalı Göründüğüne İnanan, Soğuk Tipler

Havalı Göründüğüne İnanan, Soğuk Tipler

Genelde kapalı alanda bile güneş gözlüğü takmaları ile bilinen bu tipleri genelde kadınlar oluşturur. Sahte sarı saçları, bileğinde tuttuğu çantası ve elindeki pahalı cep telefonu ile ünlü markaların mağazalarını gezerler. Arada kahve içmeyi de aksatmazlar.

2. Evli Mutlu Çocuklu Ve Gürültülü Çiftler

Evli Mutlu Çocuklu Ve Gürültülü Çiftler

Genelde haftasonları kadının ve çocukların dışarıda yeme isteği ile alışveriş merkezine gidilir. Çocuklar daha küçük olduğu için ağlar ve kavga ederler. Bu tipleri çocuk oyuncak mağazalarında ya da fast food masalarında görmek mümkündür. Arada küçük çocuğun kaybolma maceraları da yaşanabilir.

sisal

3. Gidecek Yer Bulamayıp Alışveriş Merkezlerine Sığınan Liseli Sevgililer

Gidecek Yer Bulamayıp Alışveriş Merkezlerine Sığınan Liseli Sevgililer

Özellikle 21. Yüzyılın neredeyse her çiftinin ilk buluşma yeri alışveriş merkezleridir.Bazen ilk buluşma nedeniyle birbirine mesafeli bazen ise samimi görmek mümkündür. Eğer sinemalı bir alışveriş merkeziyse özellikle haftasonları salonları bu tipler doldurur. Alışveriş yapmak için değil zaman geçirmek için uğrarlar.

4. Güvenlik Görevlileri

Güvenlik Görevlileri

Güvenlik görevlileri AVM'lerin en vazgeçilmez kişilerindendir. Genelde ikiye ayrılırlar.İlki sabah mesaiye 2 dakika kala görev yerine geçen, koca alışveriş merkezi ben mi kurtaracağım düşüncesinde olan görevlilerdir. Diğerleri ise oldukça idealist, kuş uçurtmayan, işini hakkıyla yaptığına inan gruptur. Her iki grubu da alışveriş merkezlerinde görmek mümkündür.

5. Gerçek Alışveriş Meraklıları

Gerçek Alışveriş Meraklıları

Süslenmeden, üstüne başına dikkat etmeden gelirler. Her mağazaya olmasa da ihtiyacı olan bütün mağazaları gezip mevsimlik alışveriş yaparlar. Hızlı ve keskin gözlüdürler. Bir daha alışverişe çıkmamak adına şimdilik sadece bu işe odaklanırlar.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları