Taksim'de 2.05 Metrelik Basketbolcu
web-sitesi-fiyatlari
Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da Taksim Meydanı'na Ukraynalı bir sporcu geldi. Sporcunun hem kadın olması hemde 2.05 metrelik bir boya sahip olması, ortamda bulunana kişilere oldukça ilginç geldi. Ukraynalı olan kadın basketbolcunun etrafı kısa sürede yerli ve yabancı turistler tarafından sarıldı. Meraklı insanlar yabancı basketbolcuya oldukça ilgi gösterdiler.

Ayrıca kadının boyundan dolayı birçok kişi fotoğraf çektirmek istedi. İlk başta birlikte fotoğraf çekimini kabl eden basketbolcu bir süre sonra yoğunluktan dolayı pişman oldu. Ayrıca fotoğraf çekim anında ortaya komik fotoğraflar çıktı. Normal insanlar basketbolcunun yanında bir cüceden farksız kaldılar.Basketbolcu kendisine gösterilen ilgiyi başta hoş gördü. Ancak kalabalık gittikçe artığından dolayı rahatsız oldu.

Basketbolcu Ayakkabılarını Çıkararak Kaçtı

Meydanda basketbolcu yalnız değildi. Yanında erkek arkadaşı da bulunuyordu. Kadının yanında olan erkek de 3 metre boyundaydı ve oda basketbolcuydu. Ancak kadın kadar ilgi çekmedi. Kalabalıktaki herkes fotoğraf çektirmek istediğinden çift rahatsız oldu ve oradan kaçmak zorunda kaldılar. Ayakkabıları ile koşmakta güçlük çeken kadın, ayakkabılarını çıkardıktan sonra kaçmaya devam etti.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları