Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup’tan Kötü Haber
web-sitesi-fiyatlari
Emina Jahovic ile 10 yıl süren evliliğini, geçtiğimiz yıl sonlandıran ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, manken Melis Sütşurup ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Sütşurup ve Sandal yaklaşık 8 aydır süren ilişkilerini, ani bir şekilde sonlandırma kararı aldı. Çiftin ayrılık sebebinin, Sandal’ın telefonuna gelen mesajlar olduğu söyleniyor.

Mutluluğu Bulamadı

10 yıllık eşi Emina Jahovic ile boşandıktan sonra, adı birçok sosyetik güzelle anılan Mustafa Sandal, yine aradığı mutluluğu bulamadı. Kanal D ekranlarının sevilen programı 2. Sayfa’da yapılan açıklamalara göre, Sütşurup, çevresine ‘Mustafa ile cep telefonunda gördüğüm mesajlardan dolayı çok kötü kavga ettik. Öyle kötü mesajlar gördüm ki Mustafa benim için bitti’ dedi ve ilişkiyi bitirme kararı aldı.

Attığı Mesajlar Olay Olmuştu

Mustafa Sandal’ın boşandıktan sonra adı birçok sosyetik güzelle anılmıştı. Ceren Hindistan ile de bir süre aşk yaşadığı iddia edilen Sandal’ın, Hindistan’a attığı mesajlar, 2. Sayfa programında konuşulmuştu. Programa konuk olan Ceren Hindistan, Sandal’ın kendisine attığı aşk mesajlarını ifşa etmişti.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları