Bilinmeyen Google Özellikleri!
web-sitesi-fiyatlari
Google sadece arama motoru değil aynı zamanda ararken eğlenmeyi de sağlıyor.

Dünyanın en büyük arama motoru Google. Yıllardan beri herkesin en büyük ihtiyacı olan şey, merak edilen her şeyi aramak işini sanal ortama taşıyarak herkesin her şey hakkında bilgisi olmasını sağlıyor. Google çoğu insan için sadece bir arama motoru iken aynı zamanda işe yarayan bir çok uygulama ve programında sahibi. Bilgisayar programcılarından, seyahat sevenlere kadar bir çok alanda kişiye hizmet veren uygulamaları sunan Google başka bir yüzü de farklı aratmalar da bilinmeyen özelliklerinin olması bu şaşılası özellikler eğlendirirken bir yandan da işe yarıyor.

Google’ın Şaşırtan Özellikleri

Google merak ettiğiniz her şeyin bir yanıtını verirken, sadece bir kaç rakamı girerek beklenmedik bir şeyle karşılaşılıyor. Google’ın görseller bölümü bulunuyor bu kısma rakamları girdiğinizde bir sürü insanın dolap içine kafalarını soktukları garip ve eğlendirici fotoğraflar ekrana geliyor. Uzun Yılladır hizmet veren Google’ın birçok kişi ilk halini hatırlamıyor bile. Bunu merak edenlere nostaljik bir hizmet veren Google isteyenlere, gerekli kelimeyi girdiğinizde ilk günlerine dönmesini sağlıyor. Oldukça ilginç bu özellik Google’ın nereden nereye geldiğinin bir kanıtı halinde.

Google’da Ararken Eğlendiren Özellikler

Google sadece arama motoru değil aynı zamanda ararken eğlenmeyi de sağlıyor. Google ekranında arama kısmına zerg rush yazın. Ortaya çıkan bir sürü küçük canavar ekranı yiyip bitirmek için uğraşmaya başlıyor. Karşılık verebildiğiniz canavarlar ile bir an da ufak bir savaşa giriyorsunuz. Google arama yaparken sıkılanlar için farklı bir özelliğe daha sahip. Ekrana do a barrrel roll yazanlar bir anda sağa sola kayan bir ekran ile uğraşmak zorunda kalıyor. Google yer çekimsiz bir ekran veriyor. Google arama motoruna gerekli kelimeleri girdiğinizde bir anda her şey havada hareket eder hale geliyor. Google bu özelliği ile arama içinde sıkılanları hedef alan eğlenceli bir özelliğe sahip.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları