Mutlaka Gezmeniz Gereken 5 Yer
web-sitesi-fiyatlari
Dünyada keşfedilmeyi bekleyen çok sayıda bölge vardır. Burayı keşfedecek olanlar ise turist değil, gezginlerdir. Zira bir turist yalnızca ünlü yerleri görmek ve fotoğraf çekmek ister. Ancak gezginler için durum farklıdır, onlar hayata dahil olmak ve yeni şeyler tanımak için bir yerlere giderler.

1. İtalya - Trieste

İtalya - Trieste

Trieste her ne kadar ilk bakışta turistik bir yer değilmiş gibi de görünse de oldukça şirin ve körfeze kıyısı bulunan bir şehirdir. Aynı zamanda bir liman kenti olması bakımından denizciliğe yönelik faaliyetler de üst seviyededir. Hoş mimarisi ve doğası ile alışılmışın dışında yerler görmek isteyenlerin seyahat rotasına pekala eklenebilir.

2. İspanya - Endülüs

İspanya - Endülüs

İspanya'nın en fakir bölgelerinden bir tanesi olan Endülüs, uzun yıllar İslam hakimiyetinde kalmıştır. Hal böyle olunca da İslam medeniyetine dair çok sayıda eser barındırır. Elbette tarihe tanıklık etmek amacıyla gezilip görülmesi icap eden öncelikli yerlerden bir tanesidir. Sevilla ve Malaga gibi şehirleri ile de muhakkak gezip görmeye değerdir.

sisal

3. Pamukkale Travertenleri

Pamukkale Travertenleri

Elbette mutlak suretle yurt dışı gezisi yapılacak diye bir kaide yoktur. Pekala Türkiye'de de cennetten bir köşeyi andıran yerler vardır. Gerçekten Pamukkale Travertenleri gezilip görülecek bir doğaya sahip olup her göreni kendisine hayran bırakacaktır.

4. Kazablanka - Fas

Kazablanka - Fas

Fas'ın liman şehirlerinden bir tanesi olan Kazablanka, Afrika'nın gezilip görülmesi gereken yerler listesine mutlaka eklenmelidir. Hem şehir hayatı hem de doğal güzellikleri bakımından gezginler için birebirdir.

5. Hurghada - Mısır

Hurghada - Mısır

Hurghada da Afrika'nın doğal güzelliklerini yansıtan şehirlerinden bir tanesidir. Gerekse yaz turizmi, gerekse dalış ve benzeri ekstrem faaliyetler yönünden Hurhgada farklı arayışlar içinde olan gezginlere doğrudan hitap eden bir şehirdir.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları