iPhone 12 Tanıtımda Öne Çıkan Özellikler
web-sitesi-fiyatlari
Son yapılan iPhone etkinlik tanıtımlarında ön plana çıkan iPhone 12 ve yanındaki aynı aileden 4 telefon daha aynı anda tanıtılarak tarihlerinde bir ilke imza atılmasına da neden oldu.

Son yapılan iPhone etkinlik tanıtımlarında ön plana çıkan iPhone 12 ve yanındaki aynı aileden 4 telefon daha aynı anda tanıtılarak tarihlerinde bir ilke imza atılmasına da neden oldu. Uzun zamandır donanım ve teknik detayları ile merakları üzerinde toplayan markanın tanıtımdan sonra tüm detayları ortaya koyması modeli bekleyenlerin de akıllarında soru işareti kalmasını engelledi. Beklenen telefonun genel ve dikkat çeken yönleri de netleşti.

5G ile Yeni Çağ Özelliği

5G ile Yeni Çağ Özelliği

Marka bu modelinde en büyük özellik olarak telefonun şarjının korunması adına yaptığı 5G değişimini ekrana taşıdı. Gelişmiş indirme seçeneği, oyunlarda ağ sorunlarının azalması gibi avantajları olan teknolojinin 4G'den 5G'ye gerekli gördükçe otomatik geçiş yapması pilin de korunmasını sağlıyor.

sisal

A14 Bionic Çip

A14 Bionic Çip

Daha fazla hız ve daha az hata ile tanıtım vurgusu hedeflenen modelin genel olarak pillini de korumak amacına hizmet ediyor. Film izlerken veya daha iyi görünüm elde edilmesinde kolaylık oluyor.

%11 Daha İnce Görünüm

%11 Daha İnce Görünüm

Bir önceki iPhone serisi ile kıyaslandığında görünüm yönünden de incelme olduğunu söylemek mümkündür. Hatta net şekilde %11 oranında incelme belirtiliyor. Daha yuvarlak ve kenarlarının düz olduğu bir şekle hakim olması da sağlanıyor.

Düşmelere Karşı 4 Kat Koruma

Düşmelere Karşı 4 Kat Koruma

Daha hafif ve ince olmasının yanında aynı zamanda düşmelere karşı daha çok koruma sağlanması da amaçlanıyor. Ceramic Shield adı verilen teknoloji kullanılarak ekranın daha dayanıklı olması amaçlanıyor. Kullanıcıların ince olmasını sorun etmesinin de önüne geçiliyor.

En Hızlı İşletim Sistemi

En Hızlı İşletim Sistemi

Bir başka dikkat çeken ve teknolojisinin parlamasına neden olan özelliği ise işletim sistemidir. Şuan piyasada var olan en hızlı akıllı telefon işletim sistemine sahip olan telefon unvanını da elinde bulunduruyor.

Kulaklık ve Adaptörün Yokluğu

Kulaklık ve Adaptörün Yokluğu

Bir başka değişim ve dikkat edilen nokta da artık kulaklık ve şarj için adaptörün telefon yanında verilmemesi oluyor. Sürdürülebilirlik amacına uygun telefonun arkasında kablosuz şekilde kullanımı mümkün kılınıyor.

Düşük Işıkta Bile En İyisi

Düşük Işıkta Bile En İyisi

Kamera ile de modeli ön plana çıkaran marka düşük ışıkta bile %87 en iyi görüntüyü sağlayacak donanım kullanıyor.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları