iPhone 11 Öne Çıkan 5 Özelliği
web-sitesi-fiyatlari
Hem arkasında hem de önünde cam olması en çok dikkat çeken özelliklerinden biri. İşte diğer öne çıkan 5 özelliği.

İPhone 11 Apple markasının gözde telefonlarından biridir. En son çıkan sürümlerden biri olduğu için fiyatı diğerlerine nazaran daha pahalıdır ancak tasarımı ve teknik özellikleri ile kendini fark ettirmektedir. Hem arkasında hem de önünde cam olması en çok dikkat çeken özelliklerinden biri. İşte diğer öne çıkan 5 özelliği.

Suya Ve Toza Karşı Dayanıklı

Suya Ve Toza Karşı Dayanıklı

İPhone 11 IP67 sertifikası sayesinde suya ve toza karşı dayanıklılık sunuyor. Bu özelliği oldukça dikkat çekici çünkü suyun altında istediğiniz gibi çekim yapabilme imkanı sunuyor. Toza karşı dayanıklı olmasıyla beraber uzun yıllar boyunca kullanılabilmeyi amaçlıyor.

sisal

Yüksek Performans

Yüksek Performans

İPhone 11 diğer İPhone telefonlar gibi yine yüksek performans ile göze çarpıyor. 4 GB Ram'e sahip olan telefon, 3 farklı depolama alanına da sahip. 64, 128 ve 256 GB depolama alanı seçeneklerine mevcut. Özellikle 64 GB'den başlıyor olması oldukça dikkat çekici bir özellik. 6 çekirdekli işlemcisi ile bir önceki seri İPhone X'e kıyasla %20 daha fazla performans sunuyor. Ayrıca %40 enerji tasarrufu sağladığını söyleyebiliriz.

Video Ve Fotoğraf Çekimleri

Video Ve Fotoğraf Çekimleri

Video çekimlerinde HDR ve Stereo ses kayıt özelliklerinin bulunması yine dikkat çeken özellikler arasında yer alıyor. 4K çözünürlükte 60 fps video kaydı çekebiliyor. Telefonun ön kamerasında ise 12 Megapiksel çözünürlük mevcut. Buda ne kadar kaliteli video ve fotoğraflar çekebildiğinin bir göstergesi. HDR, süjede ve arka plandaki muhteşem vurgulamalar ile daha doğal görünümlü fotoğraflar çekilebiliyor, bunun için geliştirilmiş yapay öğrenmeden yararlanılıyor.

Face ID

Face ID

Face ID yeni çıkan üst sürüm tüm İPhone telefonlarda mevcut, ancak burada İPhone 11'i öne çıkaran özellik face ID %30 daha hızlı çalışıyor. Aynı zamanda farklı mesafe ve açılardan performansı da arttırılmış ki buda yüzünüz nasıl olursa olsun tanıyacak anlamına geliyor.

QuickTake

QuickTake

QuickTake modu sayesinde kullanıcılar fotoğraf modundan çıkmadan video kaydedebiliyor, bunun için tek yapmaları gereken kayıt tuşuna basmaları. Yine aynı sistem sayesinde fotoğraflar daha ayrıntılı ve videolarda gürültüyü optimize etme özelliği bulunuyor.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları