3 Adımda Android Rehber Yedekleme Nasıl Yapılır?
web-sitesi-fiyatlari
Cep telefonu kullanıcılarının en çok şikayetçi oldukları konuların başında telefonda ki fotoğrafların, videoların ya da rehberde kayıtlı olan numaraların silinmesi problemi. İşte sizlere 3 Adımda Andorid Rehber Yedekleme Nasıl Yapılır?

Hangi yaştan olursa olsun; her insan için cep telefonları, günümüzde insan hayatının önemli bir parçası haline geldi. Çünkü en başta iletişim olmak üzere birçok yönden hayatı kolaylaştıran özelliklere sahip. Şu anda kullanılan telefonların en önemli özelliklerinden birisi de Android Telefon ya da akıllı telefon olarak adlandırılması. Her ne kadar birbirinden farklı modelde ve markada olsa da cep telefonlarının son teknoloji ürünü olan birçok özelliği var.

Fotoğraf ve video çekme, Kısa mesaj (SMS) gönderme, internete bağlanabilme, müzik dinleme bu özelliklerden en çok bilinen ve kullanılanlardan birkaçı. Tabii bütün bunların yanında en büyük ve en önemli iletişim aracı olarak da kullanılıyor. Cep telefonu kullanıcılarının en çok şikayetçi oldukları konuların başında telefonda ki fotoğrafların, videoların ya da rehberde kayıtlı olan numaraların silinmesi problemi.

Fotoğraf veya videoların tekrar yerine konulabilme ihtimali düşünüldüğünde, rehberde kayıtlı olan numaraların silinmesi, daha büyük bir problemdir. Bu problemin önüne geçebilmek için en etkili ve kolay yöntem rehber yedekleme işlemidir. Peki, bu işlem nasıl yapılır? Rehber yedekleme için hangi adımları takip etmek gerekiyor? En kolay ve hızlı şekilde rehber yedekleme nasıl yapılır? İşte 3 Adımda Andorid Rehber Yedekleme Nasıl Yapılır? Sorusunun cevabı.

G-Mail Yöntemi İle Yedekleme

G-Mail Yöntemi İle Yedekleme

Android telefonlarda; rehber yedekleme konusunda en pratik ve en güvenilir yöntemlerin başında g-mail yöntemi ile rehber yedekleme geliyor. G-mail yöntemi ile basit birkaç adımda rehberinizi yedekleyebilir hem de aynı şekilde güvenle kullanmaya devam edebilirsiniz.

Bu işlemi; sırasıyla şu adımları takip ederek yapabilirsiniz:

1) İlk önce telefonunuzdan " Ayarlar " bölümüne girin.

2) Daha sonra burada ki " Sistem " bölümüne tıklayın.

3) Sonrasında sistem içinde ki " Yedekleme " veya " Yedekleme ve Geri Yükleme " bölümünü tıklayın.

4) Bir sonra ki adımda, yine burada yer alan " Google Drive'dan Yedekle " bölümünü açın ve bu başlığın altında ki " Kişiler " senkronizasyonunu aktif hale getirin.

sisal

Sim Kartta Ki Numaraları Rehbere Kopyalama Yöntemi

Sim Kartta Ki Numaraları Rehbere Kopyalama Yöntemi

Yedekleme işleminde; bir diğer yöntem ise SIM kartta bulunan numaraları, rehbere kopyalama işlemi. Yani diğer işlemlere göre biraz daha fazla, bilinen bir işlem.

Bu işlem için sırasıyla takip edilecek adımlar şu şekilde:

1) İlk önce telefonun ana ekranında ki " Telefon " simgesine tıklayın.

2) Telefon simgesine tıkladıktan sonra " Kişiler " sekmesini tıklayın.

3) Kişiler sekmesinde, sağ üst köşede yer alan "..." üç nokta işaretine tıklayın

4) Açılan menüden " Ayarlar " sekmesine tıklayın.

5) Ayarlar sekmesinde ki " İçe/dışa aktar " bölümüne girin.

6) Karşınıza çıkan birkaç farklı seçenekten " SİM karttan içe aktar " seçeneğini seçin.

Bulut Sunucular Kullanarak Yedekleme Yöntemi

Bulut Sunucular Kullanarak Yedekleme Yöntemi

Son yıllarda; akıllı telefon ya da bilgisayar kullanan kişilerin karşısına sıkça çıkan bir kavram, " Bulut teknolojisi. " Rehber yedekleme işlemini bu şekilde yapmak da mümkün. Bunun için birçok farklı bulut uygulaması arasından, kendinize en çok uyacak olan uygulamayı seçerek, rehber yedekleme işlemi yapabilirsiniz.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları