Instagram Hesabı Komple Nasıl Kapatılır?
web-sitesi-fiyatlari
İnstagram sosyal medya uygulamaları arasında en çok takip edilen ve kullanılan uygulamaların başında geliyor. Uygulamanın zengin içeriği nedeniyle kullanıcıların zamanının büyük çoğunluğunu uygulamada geçirdiği biliniyor. Ancak bu zaman geçirmenin süresinin bazen oldukça uzadığını düşünenler İnstagram hesaplarını kapatmayı düşünüyor.

Bu ve bunun gibi sebepler için kullanıcılar hesaplarından kalıcı olarak kurtulmanın yollarını arıyorlar. İnstagram ise kullanıcılarına aynı Facebook uygulamasında olduğu gibi geçici olarak hesap dondurma seçeneği sunuyor. Ancak buna rağmen hesabının tamamen silinmesini isteyen kullanıcılar için İnstagram’ın hesap silme seçeneği de bulunuyor. Peki, ınstagram hesabı komple nasıl kapatılır? Bunun için birkaç adımı izlemek yeterli oluyor.Öncelikle İnstagram’ın uygulama üzerinden kapatılmadığı bilmeniz gerekiyor.Hesap silmek için bir bilgisayarı ya da telefonunuzun tarayıcısını kullanmalısınız. Ayrıca bu noktada bilmeniz gereken başka şeyler de bulunuyor.Hesabınızı geçici olarak kapatmayı seçerseniz şifre ve kullanıcı adınız ile istediğiniz zaman İnstagram profilinizi tekrar aktif edebiliyorsunuz. Ancak hesabınızı tamamen silmeyi isterseniz bu hesabınızın bir daha açılmayacağını gösterir. Yani sildiğiniz hesap için İnstagram’ın geri getirme özelliği bulunmuyor.

sisal

Adım Adım Silme İşlemleri

Silme işlemi yapmanız için öncelikle www.instagram.com adresini açın. Ardından çıkan sayfada kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapın. Profilinize başarılı bir şekilde giriş yapmanızın ardından https://www.instagram.com/accounts/remove/request/permanent/ linkine tıklayarak silme sayfasına gidebilirsiniz.

Hesap Silme İşlemini Onaylama

Hesabınızı silmek için ilgili linke girdikten sonra hesap silme nedeninizi seçin. Ardından tekrar hesap şifrenizi girin. Hesabınız artık tamamen silinmiş olacaktır.

Dondurma İşlemi

Eğer hesabınızı geçici kapatmak isterseniz tarayıcıdan profil düzenlemeye girdikten sonra en alta inin ve geçici olarak kapata tıklayın. Dondurma nedeni ve şifreyi girmenizin ardından hesabınız dondurulmuş olacaktır.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları