Avengers Serisini İzleyeceklere Tavsiyeler
web-sitesi-fiyatlari
Marvel Cinematic Universe (MCU), yani Marvel Sinematik Evreni 10 yıllık uzun bir geçmişe sahiptir. Sinema dünyasında özellikle gençler tarafından çok sevilecek bir furya başlatmışlardı. Bunu önce çizgi roman karakterlerine solo filmler çekerek ardından onları ya aynı takımda ya da karşı karşıya getirerek yaptılar. Eğer Avengers serisinin hakkını vermek istiyorsanız birazdan belirteceğim filmleri sırasıyla izlemelisiniz.

Iron Man Karakterleri

1. Iron Man (2008): MCU'nun ilk filmi Iron Man'dir. Bu filmde bizlere zeki egoistimiz Tony Stark'ın bir süper kahramana dönüşmesi anlatılıyor. S.H.I.E.L.D 'dan ilk kez bu filmde bahsediliyor.

2. The Incredible Hulk (2009): Marvel'ın hemen hemen her filminde boy gösteren Hulk'ın hikayesini bizlere sunan bu filmde Bruce Banner'ın Hulk'adönüşümü anlatılıyor.

3. Thor (2011): Yıldırım Tanrısı Thor'un hikayesini anlatan bu film sinematik evrenin devamında sıkça göreceğimiz Hawkeye ve Loki karakterlerini de bizlerle tanıştırıyor.

4. Captain America: The First Avenger (2012): Bu filmde biz izleyiciler Steve Rogers'la yani Captain America ile tanışıyoruz. Ayrıca serinin son iki filminde kahramanlarımıza zorluklar çektiren sonsuzluk taşlarından biri ilk kez bu filmde görünüyor.

sisal

5. Avengers (2012): Bütün kahramanları şimdiye kadar solo filmleriyle tanıdık. İşte bu filmde şimdiye kadar filmleri çekilmiş tüm karakterlerimiz ortak hareket edip dünyayı kurtarmaya çalışıyor. Thanos bu filmin sonunda kendini şöyle ufaktan bir gösteriyor.

6. Guardians of the Galaxy (2014): Şimdiye kadar oldukça başarılı işler yapan Marvel ekibi izleyiciye 2014 yılında bu filmi sundu. Herkes içinden ''Bunlar kim ve ne gerek vardı?'' diye sorarken Marvel yine farkını ortaya koyup bize bu birbirinden farklı 5 karakteri sevdirmişti. Ek olarak Güç taşı bu filmde ilk kez görünüyor.

7. Avengers: Age of Ultron (2015): Yenilmezler ekibine katılan yeni üyeleri bizlere tanıtan bu filmi aslında bir ara sıcak olarak görebilirsiniz.Ekibe katılan yeni kahramanlarımız Vision ve Scarlet Witch'dir.

8. Captain America: Civil War (2016): İzlemezseniz çok şey kaçırırsınız denilecek türden bir film değil sadece serinin akışını anlamak ve katılan yeni tanımak adına izlemek iyi olabilir. Bu filmde Spider-Man ve Black Panther gibi evrenin son filmlerinin kritik karakterlerini tanıyoruz.

9. Doctor Strange (2016): Marvel Evreni'nde önemli bir yer tutan bu karakterimizi ve Zaman Taşı'nı bu filmde görüyoruz.

10. Avengers: Infinity War (2018): Evrenin bitişini anlatan ve iki bölümden oluşan serinin ilk filmidir. Yenilmezler ekibi için her şeyin kötü gittiği bu film bizlere ikinci bölümü merakla beklettiriyor.

Avengers: End Game (2019)

Bu filmi ayrı bir başlık altında yazıyorum çünkü kocaman evrenin son filmi. Eğer bu seriyi izlemek ve gerçekten keyif almak istiyorsanız size bu film hakkında bilgi vermeyeceğim hemen kendinize en yakın sinemaya gidip izleyin. Bu Evrenden maksimum seviyede zevk almak istiyorsanız verdiğim sıralamayla izleyebilirsiniz. İyi Seyirler

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları