Avengers 4: Endgame Türkçe Dublaj Fragmanı Yayınlandı. 2019
web-sitesi-fiyatlari
Marvel'ın çizgi romanlarından uyarlanan ve bir çok süper kahramanın bir araya geldiği Avengers 4: EndGame filmine dair bir fragman yayınlandı ve milyonlarca kez izlenerek gündeme oturdu.

Avengers 3: Infinity War Filminin Sonunda Neler Yaşanmıştı?

Avengers 3: Infinity War Filminin Sonunda Neler Yaşanmıştı?

Serinin ilk partı olarak geçtiğimiz aylarda vizyona giren ve sonunda Marvel hayranlarını bir hayli üzen Avengers: Infinity War filminde Thanos'un Sonsuzluk Taşları'nı bulması ve eldivene geçirmesi ile beraber dünyada pek çok insanın ve binaların yok olmasına neden olması üzerine ekipte yer alan birçok kahraman da küle dönmüştü. 

Aralarında Black Panther, Spider Man vb. daha pek çok kahramanın yer aldığı küle dönüşme sahnesi ile şaşkınlıklarını gizleyemeyen seyirciler daha sonrasında da pek çok spekülasyon haberlerine maruz kalmışlardı. Avengers 3: Infinity War filminin sonunda kahramanların küle dönmesi ile beraber serinin ikinci partı olarak gelecek Avengers 4: EndGame ile neler olacağı merak konusu.

sisal

NASA, Marvel Stüdyoları'nın 'Avengers 4: Endgame' Fragmanını İzleyerek Tony Stark'a ve Marvel'a Yardım Ediyor

Avengers 4: EndGame filminin fragmanının gelmesi ve 24 saatlik bir süre içerisinde 286 milyon kişi tarafından izlenmesi ile beraber dünyanın en çok beklenen filmleri arasına girmesi NASA'nın da filme kayıtsız kalmamasına neden oldu. Tony Stark'ın fragmanda uçsuz bucaksız bir uzayda sürükleniyor olması ve Pepper'a küçük sesli notlar bırakması ile başlayan macerasına NASA da eşlik edecek. 

Twitter'da bulunan kullanıcıların fragmandan sonra NASA'ya Tony Stark'ı bulmaları için mesaj atmalarına kayıtsız kalmayan ABD menşeli uzay araştırmaları kuruluşu Tony Stark'a olanları duyduklarını ve yapmaları gereken ilk şeyin görev kontrolünü dinlemeleri olduğunu söyleyen bir tweet paylaştı. Tony Stark ile iletişim kurulamaması halinde ekiplerini uzay araştırmaları için görevlendireceklerini söyleyen kuruluş hem Tony Stark'a hem de Marvel'a bu açıdan yardım teklifinde bulundu.

Avengers: Endgame Filminin Fragmanı Hakkında

Marvel hayranlarının çok uzun zamandır bekledikleri Avengers 4: End Game'in fragmanı geçtiğimiz günlerde resmi hesaplar üzerinden yayınlandı. Mayıs 2019 tarihinde beyaz perdede seyircisi ile buluşmaya hazırlanan filmin ilk fragmanı ise 24 saat içerisinde 286 milyonluk izlenme sayısı ile sinema tarihine geçmeyi başardı. 

Fragmanda Avengers 3: Infinity War filminin sonundan başlayarak hayatta kalan süper kahramanların nasıl bir çöküş yaşadıklarına sıklıkla değinilmiş olsa da Thanos'un geri gelme ihtimaline karşın hazırlıklı olmaları konusunda da pek çok ayrıntıya değinilmiş. Her şeyi başlatan adam olarak bilinen Tony Stark, bir uzay gemisi ile sonsuz uzay boşluğunda Nebula ile sürükleniyorken görülen fragmanda evrenin yarısı ile beraber yok olan arkadaşlarını kaybeden en yakın dostu Kaptan Amerika'nın ise çöküşü sahneleniyor. 

Fragmanda dikkat çekenlerden bir tanesi ise Asgardlı Thor. Her şeyini kaybetmiş bir tanrı olarak yeryüzünde ne yapacağını bilemeyen Thor öfkeyi ve yası aynı anda yaşıyor.  

Avengers 3: Infinity War filminde göremediğimiz Jeremy Renner ise fragmanda görüldüğü üzere Avengers 4: End Game filminde geri dönüyor. Iron Man 1 ile başlayan ve Avengers 4: End Game ile son bulacak olan serinin son filminin vizyon tarihi ise 26 Nisan 2019.

Avengers 4 : Endgame Fragmanı (Türkçe Dublaj) HD

Film ile ilgili sizlerinde yorumlarını merak ediyoruz. 

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları