Aşk (Her) 2013 filmi
web-sitesi-fiyatlari
Her filmi Türkçe çevirisi açısından Aşk anlamını taşımaktadır ve vizyona 14 Şubat 2014 tarihinde girmiştir ve filmin içerisinde, yapay zeka ve aşk konuları derinlemesine barınmaktadır.

Filmin Konusu Nedir ve Yönetmeni Kimdir?

Filmin Konusu Nedir ve Yönetmeni Kimdir?

Film izleyicilere yapay zeka, aşk gibi konuları işleyici bir şekilde aktarmaktadır. T. Twombly, hayatını birleştirmiş olduğu eşiyle ayrıldıktan sonra tek başına bir apartman dairesinde yaşamaya karar verecektir. 

Geçimini sağlamak için artık sayıca çok azalmış olan ve teknoloji sayesinde ileriki zamanlarda asla yapılmayacak olan bir mesleği, el yazımı mektup yazıcılığını yapmaktadır. Bu mesleğin sayıca azalmasındaki başlıca neden olan bilgisayar programlarının tüm bu meslekleri tek bir tıkla yerine getirmekte olmasıdır. 

Bir gün işe giderken yoldaki reklam panosunda teknolojiyle ilgili bir reklamla karşılaştığı anda hayatı değişecektir ve o bunun farkında değildir. Bu reklam sayesinde kusursuz bir yapay zeka programından oluşmuş olan bir işletim sistemi satın alır. Almış olduğu işletim sitemini bir kadın olarak programlar ve Samantha isminde yapay zeka ile tanışır.

Samantha, T. Twombly'nin ona soracağı hayatla ilgili bütün sorulara gerçekçi yanıtlar vererek baş karakteri girmiş olduğu depresyondan çıkartmaya çalışacaktır.

Filmin yönetmeni Amerikalı Spike Jonze'dir. Oscar adaylığı kazandığı birkaç filmi bulunan yönetmen aynı zamanda çok yönlü bir sinemacıdır. Beyaz perdeye taşıdığı filmlerinin hikayesinden derinden etkilenmeden asla izleyicilerle buluşturma hayali kurmadığını röportajlarında çoğu kez dile getirmiştir. Dram ve komedi konularını işleyen yönetmen bu konulardaki öyküleri yönetmeyi daha çok sevdiğini de aktarmıştır.

Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Aşk (Her) filminin oyuncuları; Joaquin Phoenix, Amy Adams, Rooney Mara, Chris Pratt, Olivia Wilde, Matt Letscher, Portia Doubleday ve Sam Jaeger gibi kaliteli bir kadrodan oluşmaktadır.

Filmin başrolünde Joaquin Phoenix bulunurken, Samantha adlı yazılım ve uygulama olarak bilinen kadını seslendiren de kaliteli oyuncu Scarlett Johansson'dur.

sisal

Filmin Türü Nedir?

Dram, romantizm ve bilim kurgu türlerini kapsamaktadır. Aşk, duygusallık, teknoloji ve daha birçok konuyu içerisinde barındıran Her (Aşk) filmi, her izleyici kimliğine hitap etmektedir.

Film Kaç Saat Sürmektedir?

Her filmi yani Aşk filmi, 14 Şubat 2014 tarihinde vizyona girmiş ve 2 saat 6 dakika boyunca yayınlandığı salonda izlenmiştir. Uzun metrajlı filmleri yönetmeyi seven çok yönlü sinemacı Spike Jonze, film daha uzun olsa yine de izlenirdi açıklamasını yapmıştır.

Fragman

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları