Karbonsuzlaşmaya Giden Dijital Yol
web-sitesi-fiyatlari
İklim değişikliği ile ilgili şaşırtıcı bir gerçek; küresel sıcaklık artışının her derecesinde, tahıl veriminin yüzde 5 düşmesidir.

1880'den bu yana yaklaşık % 1 oranında artan sıcaklıklar ile Birleşmiş Milletler, iklim değişikliğinin başlıca sebebini kontrol etmek için yeni bir itici güç çağrısında bulundu: karbondioksit. işletmeler ve elektrik şirketleri, CO2'yi azaltmayı düşünmeye başladı bile.

sisal

İki Cesur Fikir: Microgrid Ve GridAutomation

Microgridler: Sürdürülebilir ve kendi kendine yeterli bir gelecek üretiyor.

Mikrogramlar : Bunlar enerjinin bağımsız olarak yönetilebileceği bölgelerdir.Üniversite kampüsleri, endüstriyel tesisler ve fabrikalar yaygın örneklerdir.Bir mikrogrid, kendi sınırları içinde kaynakları yönetebilir. Bunlar, rüzgar türbinleri, güneş panelleri ve geleneksel fosil yakıt jeneratörlerinin yanı sıra enerji depolama gibi üretim ünitelerini içerebilir .

Mikrogrid, bu güç ünitelerini tek bir yönetilebilir bütün haline getirir. Bu sayede dışarıdan gelen güç,iç üretim ile dengelenebilir.Gerekirse, mikro gözler harici güç kaynaklarından bağlantısı kesilmiş isteğe bağlı bir "adalı" modda kurulabilir.

'Prosumer' yükselişi

Mikrogridler hangi koşullar veya olaylar olursa olsun elektrik akışınısürdürürler. Talep, aynı zamanda denklemin önemli bir parçasıdır ve yenidijital teknolojilerle yönetilebilir. Schneider Electric'in EcoStruxureMicrogrid gibi bir mikrogrid izleme sistemi, kararların gerçek zamanlıkoşullara göre alınmasını sağlar.

 Bu sayede ne zaman üretileceğini, ne zaman saklanacağını ve ne zaman satın alacağını bilmek mümkün.

 Kararlılık, güç kalitesi ve finansal sonuçların tümü için önemlidir. Bir mikro grup, alternatif güç üretimini geleneksel kaynaklarla harmanlamayı olanaklı kıldığından, yenilenebilir kimlik bilgilerini de arttırabilir.  Bu sayede güç tüketicileri artık üretici de olabilir.

 Bununla beraber bağımsız “prodüktörlerin” önemli tasarruflar yapmalarına izin veren şebekeye geri bildirim verebilirler ve kombine ısı ve güç (CHP) tesislerine katkıda bulunmasını sağlar. Bu tasarım, şu anda County'nin 2050 yılına kadar emisyonları yüzde 80 oranında azaltma misyonunun önemli bir parçası.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları