Son 10 Yılın En İyi Otomobil Üreticisi Tesla
web-sitesi-fiyatlari
Tesla'nın misyonu, dünyanın sürdürülebilir enerjiye geçişini hızlandırmaktır.

Son 10 Yılın En İyi Otomobil Markası: Tesla

Tesla, başka hiçbir otomobil üreticisinin yapamadığı bir şeyi başardı. Nispeten uygun fiyatlı bir elektrikli otomobil Model 3, yüz binlerce insanın satın almak için sıraya girmesiyle sonuçlandı. Tek sorun Elon Musk ve şirketinin bunlardan yeterince üretememesi.


Model 3'ün Temmuz 2017'deki lansmanından bu yana yavaş üretimi, hayal kırıklığına uğrattı. Bu nedenle Bloomberg ve Fremont, California'daki fabrikadan çıkan Model 3'lerin sayısını arttırmak için her zaman baskılı haberler yaptı.

Tesla modelinden şu ana kadar 23,241 Model 3s üretildi. Haftada yaklaşık 2,132bin adet araç üretilmektedir. Bu rakamlar ve grafikler, Bloomberg'in son verdiği hedeflerini temsil etmektedir ve verilerdeki hedefleri aşmak amacıyla otomatik olarak güncelleniyor.

Tesla 2003 yılında, insanların elektrikli araba kullanabileğini  kanıtlamak isteyen bir grup mühendis tarafından kuruldu. Elektrikli araçlar, benzinli arabalara göre daha iyi, daha hızlı ve daha eğlenceli olabiliyor. Bugün, Tesla sadece tüm elektrikli araçları değil,aynı zamanda sonsuz ölçeklenebilir temiz enerji üretimi ve depolama ürünlerini de üretmektedir. 

 Tesla, dünyanın fosil yakıtlara güvenerek sıfır emisyonlu bir geleceğe doğru ilerlediğini belirtiyor.2008'de piyasaya sürülen Roadster, Tesla'nın yeni pil teknolojisini ve elektrikli güç aktarma organlarını tanıttı. Tesla, dünyanın her yerinde birinci sınıf elektrikli sedanı, her kategoride sınıfının en iyi arabası haline geldi. 

Güvenlik, performans ve verimliliği birleştiren TeslaModel S, 21. yüzyılın otomobiline yönelik dünyanın beklentilerini karşılamaktadır. Uzun menzilli olan bu elektrikli araç, zaman içinde daha iyi hale gelerek, tümleşik yazılım güncellemeleri ile bir rekora imza attı. Motor Eğilimi, 2,28 saniyede 60 mil hızlanma süresine sahiptir. 

2015 yılında Tesla, ürün serisini Model X ile genişletti. Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi'nce Tesla, her kategoride 5 yıldız güvenlik derecesine sahip, tarihin en güvenli, en hızlı ve en yetenekli spor aracı konumuna gelmiştir. 

2016 yılında CEO Elon Musk'un “Gizli Master Planını”tamamlayan Tesla , 2017'de düşük fiyatla yüksek hacimli elektrikli bir araç olan Model 3'ü piyasaya sundu. 

Elon Musk’un temiz bir dünya için bunca şeyi yapmaya çalışması hepimizin bu adama vereceğimiz desteğin ne kadar önemli olabileceğini hala anlatmıyor mu? Her gün zarar açıklayan Tesla, hala muazzam tasarımlarını sunmaya devam ediyor!

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları