BMW 7 Serisi Fiyat ve Özellik Bilgileri
web-sitesi-fiyatlari
BMW 7 serisi otomobiller hakkında merak ettiğiniz bütün detaylar bu konuda.

BMW 7 serisi fiyatı ve BMW 7 serisi teknik özellikleri gibi her ayrıntıya sahip olabilirsiniz. Alman otomotik devi BMW’nin en gözde serisi sizlerle. BMW 7 serisi kullanıcılar için büyük bir haz dünyasına açılan kapı! 2018 model BMW 7 serisi sedan otomobillerin teknik özellikleri sizi hayretler içinde bırakacak. Ultra sessiz sürüş ve yol performansı bu seri ile karşınızda. 

BMW 7 Serisi Fiyatı

BMW 7 serisi araçlar 1970’li yıllara kadar dayansa da günümüz 7 serisi gurubundakiler ile pek bir benzerlikleri bulunmuyor. Bmw 7 serisi fiyatı en çok merak edilen konuların başında geliyor. Satış fiyatı resmi olarak 85 bin Amerikan doları olarak duyurulsa da BMW 7 serisi fiyatı paket özelliklerine ve tasarımına göre değişkenlik gösterebiliyor. Alman otomotiv firması, aracınız için size Deluxe ve Sport olmak üzere iki farklı paket ve özgür şekilde tasarım imkanı sunuyor. Bu özelliklerin kullanımına göre de fiyat aralığı değişebiliyor. 

sisal

BMW 7 Serisi Teknik Özellikler

En çok merak edilen bir diğer soru da BMW 7 serisi teknik özellikleri üzerine oluyor. Bu araçlar teknik özellikleri ile otomobil dünyasıyla yakından ilgilenen tüketicileri kendilerine hayran bırakıyor. Yorumlar arasında BMW 7 serisi otomobillerin gürültüsüz sürüş ve çalışma özelliği dikkat çeken ilk unsur oluyor. Ayrıca 6 saniyede saatte 140 kilometre hıza ulaşmayı başaran BMW 7 serisi Sedan araçları yakıt performansıyla da dikkatleri üzerine topluyor. Uzun yolda 100 kilometre başına sadece 5 litre yakıt tüketen otomobillerin şehir içinde bu değeri 7 litreye çıkabiliyor. 284 beygirlik motor gücüyle ve 400 nm’lik torkuyla yolların kralının tadını çıkarın. 2 yıllık garanti süresi sunan Alman devi BMW 7 serisi araçları otomatik vites özelliğine sahip olup bütün bu üstün özellikleriyle rakip firmalara taş çıkartıyor. BMW firması ayrıca size tasarım özgürlüğü sunuyor ve aracınızı dilediğiniz şekilde kişiselleştirebiliyorsunuz. BMW 7 serisi özelliklerini genel olarak anlatmış olsak bile bu aracın farkını yaşamadan anlamak gerçekten zor olur. BMW 7 serisi fiyat ve performans açısından günümüzdeki en iyi otomobiller arasında yer alır.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları