En İyi 5 Kişisel Gelişim Kitabı
web-sitesi-fiyatlari
Kişinin kendisi içinde yer alan duyguların olumlu yönler üzerinden tamamlaması olarak bilinen kişisel gelişim, bu anlamda kitapların da desteği ile birlikte hayata geçirilebilmektedir.

Robin Sharma'nın yazdığı bu kitap, 3 milyondan fazla okuyucu tarafından satın alınarak dünyanın en iyi kişisel gelişim kitapları arasında yer alır. Kitabı okumuş olan çoğu insanın hem özel hayatında hem de kariyerinde ciddi değişimler olduğunu söyledikleri bilinmektedir. Bir çok büyük iş yeri sahibinin çalışanına bu kitabı önermiş olması da kariyer bazında kişisel gelişim kitapları açısından ayrı bir yeri olduğu söylenebilir.

2. Her Şey Seninle Başlar

Her Şey Seninle Başlar

Alfa Yayıncılık tarafından çıkış tarihinden 7 sene sonra 2015'de yeniden basılan Her Şey Seninle Başlar, kişisel gelişim kitapları arasında yenilikçi bir yaklaşıma sahiptir. Başarısızlığın ve kaybetmenin nedenleri üzerine teker teker değinen kitap, tüm çözümün yine insanda olduğunu açık bir dille anlatır. Hayatın içinden bire bir yaşanmış örnekleri ile de dikkat çeker.

sisal

3. Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır

Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır

Türkiye'nin kişisel gelişim kitabı yazarlarından bir tanesi olarak Ahmet Şerif İzgören'in bu kitabı, her kesimden ve her yaştan kişinin okuyabileceği düzeyde olması ile en iyi kişisel gelişim kitapları arasında yer alır. Akıcı bir dile sahip olması okuyucuyu sıkmadan ve anlam karmaşası olmadan ulaşım sağlar.

4. Ufak Şeyleri Dert Etmeyin

Ufak Şeyleri Dert Etmeyin

Amerika'da 1 senelik bir dönem içinde 5 milyondan fazla satmış olan bu kişisel gelişim kitabı, bu kitabı okumak ancak çok uzun kitapları okumada zorluk çekenler için ideal bir seçim olabilir. İçerisinde yer alan kısa ilkeler ve özet şeklinde yazılmış yalın dili, kitabı tercih ettiren etmenler arasında yer alır.

5. İçimizdeki Çocuk

İçimizdeki Çocuk

Doğan Cüceloğlu tarafından yazılmış olan bu kitap, özellikle anne ve babaların okumaları gereken kişisel gelişim kitaplarından bir tanesidir. Çocukluk döneminden başlayarak yaş aldıkça ilerleyen bazı sorunların önüne geçebilmek açısından en iyi kişisel gelişim kitapları arasında yer alan bu kitap, anne ve babaların birey yetiştirmesinde yardımcı olacak bir etmendir.

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları