Yeni Nissan BladeGlider Dinamik Görünümü İle Geliyor
web-sitesi-fiyatlari
Global otomotiv markası Nissan İstanbul Autoshow fuarına intelligen Mobility teknolojisi ile ürettiği BladeGlider modelini tanıtan firma yeni aracı sayesinde fuara adeta çıkarma yaptı.

Elektrikli motoru ile yüksek performans yakalayan yeni intelligen Mobility tasarım konsepti ile oldukça beğeni kazanan araçlar arasında ilk sıralarda geliyor. 

5 saniyenin altında 100 km lik hıza ulaşan intelligen sessiz ve konforlu bir sürüş keyfi yaşatıyor. Yaklaşık 2 yıllık bir çalışma ile ortaya çıkarılan BladeGlider B segmenti araç olma özelliğini taşıyor. 707 Nm torku ve 200 kw güce sahip otomobilde lastiklerden aldığı kalan şarj miktarı veya enerji geri dönüşümü gibi verileri tork haritası üzerinde fonksiyonel ekrana aktarma özelliği sayesinde sürücüye büyük bir kontrol avantajı sağlıyor.

sisal

BladeGlider’ın, Nissan Intelligent Mobility’nin en önemli yansıması olduğunu ifade eden Nissan Genel Müdürü Sinan Özkök yapmış olduğu değerlendirmede; “BladeGlider, Nissan'ın sürüş keyfi ile çevresel sorumlulukları birleştiren Nissan Intelligent Mobility stratejisinin en başarılı yansımasıdır. Sektöre öncülük eden Nissan, otomobil meraklılarının sıfır emisyonlu gelecek için sabırsızlandığını biliyor ve BladeGlider ile sıfır emisyonlu spor otomobil geleceğinin çok da uzak olmadığını mükemmel bir örnekle gösteriyor. 0’dan 100 km/s hıza 5 saniyeden az zamanda ulaşan BladeGlider, Nissan'ın çevik ve yüksek verimlilik seviyesine sahip bir elektrikli otomobil sunma ve elektrikli otomobil kavramına tamamen yeni bir boyut kazandırma vizyonunu temsil ediyor.’’ dedi..

Bizi instagram'da Takip Etmeyi Unutmayın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://iqhaber.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları